top of page

Loopbaancoaching

Jouw loopbaan kun je zien als een reis. Net als een reis heeft je loopbaan een begin, een midden en een eind. Afhankelijk van waar je bent op die reis, loop je soms tegen 'hobbels' aan. Dat zijn loopbaanvragen. Met loopbaancoaching ga je actief met zo'n vraag aan de slag. Hierbij sta je zélf aan het roer. Ik vertel jou dus niet wat je moet doen, maar help jou om zelf tot inzicht te komen. Daarnaast geef ik je de structuur, om binnen een periode van een aantal weken of maanden, écht stappen te gaan zetten. 

Er zijn veel verschillende vragen/doelstellingen geschikt voor loopbaancoaching. Meestal staat er ten minste één van deze vragen centraal in het traject: wie ben ik (jouw persoonlijkheid, waarden, persoonlijke missie), wat wil ik (drijfveren, interesses en motivieven), en/of of wat kan ik (talenten, vaardigheden en gedrag)? Afhankelijk van jouw vraag ligt de focus op één of meer van deze drie domeinen. 

Herken jij jezelf in één of meer van deze uitspraken?

  • Ik ben een starter op de arbeidsmarkt. Hoe vind ik uit al die vacatures, de baan die echt bij mij past?

  • Ik werk nu een aantal jaren en vraag me wel eens af of dit het nu is.
  • Ik haal geen voldoening (meer) uit mijn werk, maar waaruit dan wel?

  • Ik vraag me weleens af wat mijn talenten zijn, en of ik die wel genoeg gebruik;

  • Ik wil graag een volgende stap zetten, maar blijf twijfelen en kom niet tot actie;

  • Ik vind mijn werk niet zinvol, hoe kan ik van meer betekenis zijn?

Dan is een loopbaantraject geschikt voor jou. 

Loopbaancoaching: Diensten

Een loopbaantraject bij Werkfulness

Gratis Intake
Op locatie, buiten of online

Verdiepende coachgesprekken

Fysiek of online

Testen / vragenlijsten

Persoonlijkheid of interesses

Opdrachten en oefeningen

Voor thuis

Een heldere samenvatting 

Per mail, na ieder gesprek

Een actieplan 
Aan het einde van het traject 

Over
Mij

Ik ben Gabriëlle. Mens & Werk zijn de rode draad in mijn eigen loopbaan. Ik haal er enorm veel voldoening uit om mensen te helpen zelf meer voldoening in hun werk te ervaren. 

Dit levert een loopbaantraject op:

Inzicht in wat je écht wil en wat bij je past

Structuur en

richting

Een loopbaan die voldoening geeft

Mijn Aanpak

Ik ben opgeleid tot loopbaancoach bij BGL & Partners met de oplossingsgerichte coachmethodiek. Oplossingsgericht coachen betekent dat niet het probleem, maar het zoeken naar de oplossing steeds centraal staat. Ik ga met jou op zoek naar oplossingen, vaardigheden, talenten en ideeën (krachtbronnen) die je zelf al in huis hebt. Op zoek gaan naar de oplossing geeft energie! Vaak komen we erachter dat je veel van de ingrediënten voor de oplossing al in huis hebt waardoor we in korte tijd veel bereiken.

Tijdens een coachtraject zet ik diverse interventies in. Ik doorloop nooit een vast traject, ik stel na het intakegesprek altijd een coachplan op maat op. Iedere coachvraag en individu is immers anders. Interventies die ik inzet variëren van: inzet van gevalideerde en wetenschappelijk bewezen vragenlijsten (testen), werken met het levensverhaal (de biografie), (kaart)spellen en diverse gesprekstechnieken. Ter ondersteuning van jouw eigen proces geef ik altijd oefeningen of opdrachten mee, waarmee je tussen de coachsessies door zelf aan de slag gaat. 

Wil je weten of mijn aanpak bij jou past? Boek dan een gratis intakegesprek zodat je het zelf kan ervaren!

Loopbaancoaching: Offerte

Boek nu jouw gratis intakegesprek

Bedankt voor je aanmelding!

bottom of page