top of page

Voor particulieren

Mijn uurprijs is €80,- per uur. Voor particulieren is dit inclusief btw.  Meestal spreken we een trajectprijs af. Dat betekent dat ik een inschatting maak van het aantal uren. Een traject van 4 gesprekken van 1,5 uur kost je dus €480,-. Je kunt dit in 1 keer of in delen betalen. 

 

Standaard is mijn coachlocatie Almere  of online. Wil je op een andere locatie afspreken? Dat kan, maar dan bereken ik een tegemoetkoming in reiskosten.

Voor bedrijven

Wil je een loopbaantraject inkopen voor jouw medewerker(s)? Dan spreken we  een trajectprijs af. Mijn uurtarief is €80,- excl. btw. Voor inzet van testen reken ik een kleine toeslag. Wil je meerdere medewerkers aanmelden voor een loopbaantraject, maar weet je niet hoeveel gesprekken nodig zijn? Dan is het ook mogelijk een 'coaching-strippenkaart' te kopen. Per 10 uur coaching betaal je €749,- excl. btw. Deze uren zijn in te zetten voor meerdere medewerkers. 

Standaard is mijn coachlocatie Almere of online. Op andere locaties (bijvoorbeeld op jouw bedrijf) is ook mogelijk. Afhankelijk van de reisafstand bereken ik dan reiskosten.

Vergoedings-mogelijkheden

Soms kan jouw werkgever een loopbaantraject vergoeden. Bijvoorbeeld als je een persoonlijk budget hebt voor opleiding en ontwikkeling, of als onderdeel van een vaststellingsovereenkomst of sociaal plan. Maar ook als er geen vaste regelingen zijn, kun je jouw werkgever vragen om vergoeding. Ik kan je daarbij helpen. 

Heb je maximaal een MBO niveau 2 opleiding afgerond en wil je een loopbaantraject volgen? Dan kan je in 2022 met het STAP ontwikkeladvies een gratis loopbaantraject volgen. Informeer naar de mogelijkheden.

Wat kost loopbaancoaching?

bottom of page