top of page
studiekeuze-advies-1.png

Het maken van een studiekeuze is een belangrijk moment in je leven. Met de hoeveelheid keuzemogelijkheden wordt het er ook niet bepaald makkelijker op. Wat is het dan fijn als er iemand samen met jou onderzoekt wat jouw unieke talenten en interesses zijn en met een objectieve blik naar jouw situatie kijkt. Ik gun jou dat je straks vol zelfvertrouwen aan je nieuwe studie begint, maar nog belangrijker: dat je hebt geleerd hoe je dit soort belangrijke keuzes zelf kunt maken!

Samenwerkingspartner: Studiekeuzeadvies

Voor studiekeuzeadvies en studiekeuze coaching ben ik een samenwerking aangegaan met Studiekeuzeadvies.

Voor deze samenwerking heb ik bewust gekozen omdat Studiekeuzeadvies de meest ervaren aanbieder is op het gebied van studiekeuze- advies en coaching. De trajecten zijn zo opgebouwd dat je, samen met je persoonlijke professionele studiekeuzecoach, doelgericht toewerkt naar een concrete studiekeuze. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de persoonlijkheid- en studie-interesse testen van Talentfocus. Deze testen zijn uniek omdat ze speciaal zijn afgestemd op jongeren. De studie-interessetest brengt ruim 450 hbo/wo bachelor of 200 MBO studies terug naar 3 of 4 meest passende studies op basis van je interesses. Dit wordt gecombineerd met een persoonlijkheidstest, huiswerkopdrachten en meerdere gesprekken met jouw persoonlijke studiekeuzecoach. Afgelopen jaar gaf 92% van de studiekiezers die via een traject van Studiekeuzeadvies een keuze heeft gemaakt, aan dat de keuze inderdaad de juiste is gebleken!

 

Studiekeuzeadvies is onderdeel van Lyceo, een grote organisatie in Nederland op het gebied van begeleiding, training en coaching van scholieren. De missie van Lyceo is om leerlingen alle ondersteuning te bieden voor een bloeiende schooltijd. Want: 'het ervaren van je eigen succes en geluk, is de basis om te worden wie je bent.' Daar sluit ik me helemaal bij aan! 

Aanmelden voor een studiekeuzetraject? Dat kan via: 'Studiekeuzeadvies'

Moet jij binnenkort een studiekeuze maken en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Aanmeldingen en informatieaanvragen voor een studiekeuzeadviestraject lopen via mijn samenwerkingspartner. Plan gratis en vrijblijvend een adviesgesprek om de mogelijkheden te bespreken. Woon je in Almere of omstreken? Grote kans dat ik jouw studiekeuzecoach word! Uiteraard kun je altijd je voorkeur voor mij als coach opgeven.

 

Heb je vragen over het studiekeuzeadviestraject dan mag je natuurlijk ook met mij contact opnemen. 

 

Loopbaancoaching: Diensten
bottom of page