top of page

Over
Mij

Ik ben Gabriëlle. Mens & Werk zijn de rode draad in mijn eigen loopbaan. Ik haal er enorm veel voldoening uit om mensen te helpen meer voldoening in hun werk te ervaren. 

VMN-Vapro Recruitment-Ebert_XT510101.png

Wie ben jij? Het is vaak de eerste vraag van een sollicitatiegesprek. De eerste neiging van mensen is vaak om hun cv chronologisch op te noemen. Doe ik zelf ook heus wel eens. Als loopbaancoach help ik mensen erachter te komen wie zij zijn, áchter hun cv. 

Ik ben Gabriëlle As. Ja, alleen As, zonder Van. Een 34 jarige vrouw, partner van Hans, oudste dochter, grote zus van 2, natuurliefhebber,  grootgrondbezitster van een rijtjeshuis, christen, denker, dromer, twijfelaar, soms een tikkeltje neurotisch, streber, ga altijd uit van het goede van de mens, boekenlezer, amateurfilosoof, hou van droge en volkse humor, guilty pleasure voor reality tv, fobie voor wespen, kan niet autorijden, daarom eeuwige treinreiziger, dagboekschrijver, tekent graag, liefhebber van bijna álle soorten muziek, hondenliefhebber,  kan niet tegen mensen die heel langzaam lopen, ook niet tegen arrogante mensen, ga graag casual gekleed op jeans en sneakers of dr. martens, of juist zakelijk, tikkeltje nerdy, altijd strevend naar harmonie en kwaliteit, perfectionist (maar het lukt me steeds meer mezelf daarvan te bevrijden.)
 
‘Werk’ is een erg belangrijke factor in mijn leven. Als recruiter, HR Adviseur en HR Manager ben ik altijd bezig geweest met het maken van de juiste match tussen organisaties en mensen en hoe mensen binnen organisaties zo optimaal mogelijk kunnen werken. Als loopbaancoach en studiekeuzeadviseur help ik mensen zelf richting of een totaal nieuwe wending te geven aan hun carrière. Mens & Werk zijn de rode draad in mijn eigen loopbaan. Ik haal er enorm veel voldoening uit om mensen te helpen zelf meer voldoening in hun werk te ervaren. 

3d7165d4-bf29-4ab0-941d-9bb313c32100.JPG

"Als loopbaancoach help ik mensen zelf richting of een totaal nieuwe wending te geven aan hun carrière. Mens & Werk zijn de rode draad in mijn eigen loopbaan."

Curriculum vitae

Opleiding

2002 - 2008: Gymnasium
2009: Taalwetenschap, UvA (niet behaald)
2010 - 2014: HBO Human Resourse Management, Hogeschool Utrecht

2020: Coach Foundation (NOBCO Erkend) 

2020 - 2021: Post HBO Loopbaanprofessional, BGL & Partners 

2021: Pearson testlicentie 

 

Werkervaring 

2014 - 2017 Recruitment Consultant
2017 - 2019 HR Adviseur
2020 - heden HR Manager
2021 - heden Loopbaancoach en studiekeuzeadviseur / eigenaar bij Werkfulness

bottom of page