top of page
Marble Surface

Week van de loopbaan 2021

De week van de loopbaan is er voor bedoeld om álle werkenden, werkzoekenden, ondernemers en andere geïnteresseerden kennis te laten maken met loopbaanadvies en loopbaancoaching. Honderden  loopbaanprofessionals zetten de deuren in de week van 13-17 september wagenwijd voor jou open! Zodat jij jouw loopbaanvragen gratis kan bespreken en kan ontdekken of een loopbaantraject iets voor jou is.  Reserveer nu jouw plekje voor een gratis coachsessie in de week van de loopbaan!

foto%20website_edited.jpg

Over Gabriëlle As

 

Als loopbaancoach help ik mensen zelf richting of een totaal nieuwe wending te geven aan hun carrière. Mens & Werk zijn de rode draad in mijn eigen loopbaan. Ik haal er enorm veel voldoening uit om mensen te helpen zelf meer voldoening in hun werk te ervaren. 

Wat heb ik aan de week van de loopbaan?

Vrijblijvend kennismaken met een loopbaan-professional

In de week van de loopbaan kun jij vrijblijvend kennismaken met een loopbaanprofessional naar keuze. Alleen zo kom je erachter of die ene coach jou het gevoel geeft dat hij/zij jou verder kan helpen. 

Ruim 1 uur coaching, volledig kosteloos

Je krijgt ruim 1 uur aan coaching, volledig kosteloos. Van tevoren vul je een intakeformulier in zodat we tijdens de sessie efficiënt gebruik kunnen maken van de tijd. 

Geen intakegesprek, maar directe waarde waar je mee verder kan!

Maar het eerste gesprek is toch bijna altijd kosteloos bij een coach? Dat klopt, maar je krijgt nu geen intakegesprek, maar een volledige coachsessie. Natuurlijk inventariseren wij eerst jouw vraag, maar tijdens deze sessie zullen ook al coachinterventies worden ingezet. Dat gebeurd tijdens een intakegesprek niet. Je krijgt dus hoe dan ook waarde terug, of je nu na de sessie besluit om verder te gaan of niet.

Welke vragen zijn geschikt voor loopbaancoaching?

Alle vragen die gaan over : wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik, zijn geschikt voor een sessie met een loopbaancoach. Voorbeeldvraagstukken zijn:

- Hoe maak ik een goede studiekeuze?

- Ik vind mijn werk niet meer leuk en ik wil wat anders. Hoe kom ik erachter wat ik echt wil?

- Ik ben aan het solliciteren. Kan ik mijn cv/brief/linked-inprofiel door jou laten checken of hulp krijgen bij het voorbereiden van mijn sollicitatiegesprek?

- Ik ben op zoek naar een nieuwe baan. Hoe vind ik een baan die echt bij mij past?

- Ik loop steeds tegen dezelfde problemen aan op mijn werk/met mijn baas/met mijn collega's, hoe los ik dit op?

- Wat zijn mijn talenten en hoe vind ik werk dat daarbij past?

- Ik sta op het punt een belangrijke keuze te maken in mijn loopbaan, maar ik weet niet welke keuze het beste bij mij past. Kan jij me helpen?

Dit zijn slechts voorbeelden. Twijfel je of jouw vraag geschikt is? Je mag me altijd eerst een mailtje sturen: gabrielle@werkfulness.nl

Ja, reserveer een plekje voor mij in de week van de loopbaan!

Bedankt voor je aanmelding! Ik neem z.s.m. contact met je op om de afspraak definitief te plannen.

Ja, reserveer een plekje
bottom of page